Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Η ΔΙΚΗ Σας Απογοήτευση, Κέρδος Για Κάποιον ΑΛΛΟΝ

Η Ελληνική Κοινωνία στροβιλίζεται σε ατέρμονες κύκλους χωρίς να καταλήγει πουθενά. Μη έχοντας στιβαρούς πυλώνες καθίσταται έρμαιο ασήμαντων ανθρώπων, οι οποίοι με γλοιώδεις χειρισμούς, μεθόδους εξαπάτησης, κληρονομημένα ονόματα και με άμετρη εγωπάθεια, τυχοδιωκτισμό και ματαιοδοξία, χωρίς καμία ικανότητα πέραν της ανάδειξης του εαυτού τους καθορίζουν τις ζωές των άλλων.

Είναι γεγονός πως όσοι είναι σε υψηλές θέσεις και σε κάθε τομέα επηρεάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις καταστάσεις, διότι απλούστατα έχουν πρόσβαση στα σημεία, όπου λαμβάνονται οι γενικές αποφάσεις.

Ωστόσο όμως εάν αφαιρέσετε τις λιμουζίνες, τα μέγαρα, την glamour εμφάνιση και την αύρα της εξουσίας και της δημοσιότητας θα εκπλαγείτε σε απίστευτο βαθμό. Τότε θα αναρωτηθείτε ΠΩΣ καταδέχεστε να επηρεάζεστε και να λαμβάνετε αποφάσεις για την ΔΙΚΗ σας ζωή. Αύριο ούτε τα ονόματα τους δεν θα θυμόσαστε, (δοκιμάστε το) η ζωή όμως η δική σας δεν θα είναι μία παρένθεση αλλά θα είναι εκεί να σας θυμίζει τι ΔΕΝ κάνατε εξ’ αιτίας αυτών των ανωνύμων.

Αρκετά γι’ απόψε. Τις επόμενες ημέρες πιστεύω πως θα έχω ενδιαφέροντα ζητήματα να σας παρουσιάσω από την Κεντρική Ελλάδα, πάντα με την επισήμανση:

Η ΔΙΚΗ Σας Απογοήτευση, Κέρδος Για Κάποιον ΑΛΛΟΝ
(και πόσο μάλλον όταν αυτός, ο οποίος την κερδίζει είναι ο ίδιος, ο οποίος σας προκαλεί την απογοήτευση).

Όχι αγαπητές/οί μου. Εδώ ισχύει:

Το Δικό Σας Όφελος, Όφελος Για Όλους Μας!

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)