Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Επιπρόσθετο Σχόλιο για το Twitter

(Σχετικό: “Twitter – Facebook και Διαγραφές Λογαριασμών” της 10ης Ιαν. 2021)

Ενοχλήθηκαν πολύ και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι και της Γερμανίας αλλά και της Γαλλίας για τις αποφάσεις των κοινωνικών δικτύων περί αποκλεισμού λογαριασμών του απερχόμενου Αμερικανού Προέδρου. Αντιγράφω επακριβώς (πηγή: αρθρογραφία της ιστοσελίδας της Καθημερινής, στα σχόλια οι σύνδεσμοι):

“… οι νομικές αρχές και όχι οι ιδιωτικές εταιρείες που θα πρέπει να αποφασίζουν για τυχόν αναγκαίους περιορισμούς σε ό,τι αφορά την ελεύθερη έκφραση.” (Ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίου).

“…δεν μπορούμε να αφήσουμε στις Αμερικανικές εταιρίες το πώς θα συζητούμε και πώς όχι και τάχθηκε υπέρ αυστηρότερων κανονισμών ρύθμισης.” (Ο επικεφαλής της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Μάνφρεντ Βέμπερ).

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Τιερί Μπρετόν δήλωσε “σαστισμένος” από τις εξελίξεις,

ενώ

“εγείρει ερωτηματικά λόγω της απουσίας συγκεκριμένων κριτηρίων, καθορισμένων από τον νόμο”, εκτίμησε ο εκπρόσωπος της Γαλλικής κυβέρνησης.

Θλιβερό συμπέρασμα (για εμένα):

Κανένας τους δεν είναι αναγνώστης μου και προφανώς δεν διάβασε το άρθρο μου! Και εάν το διάβαζε σίγουρα θα διαφωνούσε πλήρως!

Εν τω μεταξύ ο ίδιος ο Πρόεδρος, τον οποίον και αφορά άμεσα το ζήτημα, το πρώτο πράγμα, το οποίο σκέφτηκε είναι πως θα… φτιάξει τα δικά του μέσα!

Χαώδεις οι διαφορές στις νοοτροπίες και ενδεικτικές του παρωχημένου τρόπου σκέψης και παρακμής της Ευρώπης και του κρατικού παρεμβατισμού και ελέγχου των μέσων και πολλών ακόμη αμαρτημάτων.

Σχόλια – πηγή συνδέσμων:

  • https://www.kathimerini.gr/world/561222937/merkel-provlimatikos-o-apokleismos-tramp-apo-to-twitter/
  • https://www.kathimerini.gr/world/561222952/gallia-politikoi-katadikazoyn-ton-apokleismo-tramp-apo-ta-social-media/
Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)