Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Βάναυση Προσβολή στην Ελληνίδα Μάνα

Όλοι σας υποθέτω έχετε την εικόνα μιάς μεγάλης γυναίκας να περπατά στη λαϊκή φορτωμένη με τα ψώνια με το γνωστό “λίκνισμα” δεξιά-αριστερά από τα βάρη και τις κακουχίες της ζωής.

Οι λίγο μεγαλύτεροι σε αυτή την εικόνα είμαι σίγουρος αναγνωρίζετε τη μάνα σας ή τη γιαγιά σας. Και αντιστοίχως το ίδιο μπορεί να γραφεί για τη φιγούρα του μεγάλου πατέρα ή παππού σας.

Κι ερχόμαστε στο σήμερα, όπου πλέον η Ελλάδα ζέχνει χειρότερα από έναν βόθρο από κάθε είδους πολιτική αλητεία, συμμορίες, αποβράσματα και συχάματα κάθε είδους, και ΚΑΘΕ πολιτικής κατεύθυνσης, τα οποία διεκδικούν μέσα στην αναξιότητά τους και στο τεράστιο μηδενικό τους την σωτηρία της πατρίδας μας.

Φτου σας αλήτες για την κατάντια, τον διχασμό και την μεγίστη αθλιότητα με την οποία ποτίζετε τον τόπο.

Φτου σας αλήτες, διότι δεν σέβεσθε την Ελληνίδα μάνα, η οποία τράβηξε τα φορτία ενός άλλου διχασμού των αρχών του προηγούμενου αιώνα και την προσφυγιά από την Ιωνία.

Φτου σας αλήτες, διότι δεν σέβεσθε την Ελληνίδα μάνα της ναζιστικής Κατοχής, η οποία άντεξε τους συχαμερούς προδότες-δοσιλόγους και κατόπιν έναν εμφύλιο πάλι για την γ@μημένη εξουσία του τόπου.

Η μία καταστροφή μετά την άλλη.

Φτου σας αλήτες, γιατί μετά από όλα αυτά άνθισε το παρακράτος των δήθεν ενθνικοφρόνων (πολύ συχνά πρώην συνεργατών των κατακτητών), των διώξεων και της δεξιάς.

Φτου σας αλήτες γιατί μετά μετατρέψατε τον κοινωνικό σοσιαλισμό σε λαμογιά και κομπίνα με το παρακράτος των πρασινοφρουρών.

Φτου σας αλήτες, διότι με τα πάρτυ της διαπλοκής και της μίζας φέρατε τον τόπο στα μνημόνια και την καταστροφή.

Φτου σας αλήτες που καπηλευτήκατε την αριστερά για να δημιουργήσετε τώρα ένα κράτος τρίτου κόσμου με πάμφτωχους σκλάβους τραπεζών και μεγιστάνων.

Φτου σας και πολύ σας πέφτει που διαλύετε κάθε έννοια ηθικής υπόστασης, κάθε ελάχιστο πυλώνα, κάθε ίχνος αξίας και υπόστασης για να εξαπατήσετε και να κυβερνάτε ή να κυβερνήσετε, αντί να αναδείξετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά των Ανθρώπων γύρω μας.

ΟΛΟΙ σας! Και ΝΑΙ! Οι ηγεσίες φέρουν τεράστια ευθύνη.

Και να σας πω και κάτι; Ναι! Κερδίσατε! Η Ελλάδα πήρε δρόμο με άγνωστο τέλος…

Αλλά το ότι δεν σεβαστήκατε αυτές τις μανάδες που μεγάλωσαν, όχι αλήτες σαν εσάς, αλλά απλούς, έντιμους, καθημερινούς ανθρώπους, οι οποίοι τώρα συνθλίβονται ε, αυτό δεν θα μείνει ατιμώρητο.

Φτύνω στη ζωή σας ούτε καν στους γ@μημένους μελλοντικούς τάφους σας.

Σημ. Λυπάμαι που ξεκινώ την ημέρα σας με αυτόν τον τρόπο. Επίσης μην διανοηθείτε καν να με κατατάξετε σε κάποιο γελοίο κομματικό σχήμα ή πολιτική πρόθεση. Σας μιλά ο Τεύκρος, όπως νοιώθει…