Κινηματογραφικές Παραγωγές εν Εξελίξει

2018 – 2019

Ταινία Μεγάλου Μήκους:

Ο τίτλος δεν είναι ανακοινώσιμος.


Τηλεοπτικές Σειρές:

Η Πέννα

«Τίποτα δεν τελειώνει, εάν δεν έχει τελειώσει πραγματικά.»

Ένα δείγμα του στυλ της κινηματογραφικής εργασίας της Teucris Cina, το οποίο -είναι αλήθεια- με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζω.

Πρόκειται για μία τηλεοπτική σειρά 21,6 αυτοτελών επεισοδίων μισής ώρας περίπου το καθ’ ένα… με μεταφυσική θεματολογία. Τον τίτλο της σειράς δεν μπορώ να σας τον αποκαλύψω επί του παρόντος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά όλους όσους με βοήθησαν (και βοηθούν) με κάθε τρόπο για την έναρξη υλοποίησης αυτού του «έργου». Τα εμπόδια υλοποίησης είναι πέρα από κάθε φαντασία, αλλά η καλλιτεχνική δημιουργία είναι ασύγκριτη με οτιδήποτε άλλο έχω επιχειρήσει ή κάνει στην ζωή μου.

Ευχαριστώ τους:

Σμυρλης Μιχαλης – ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΔΡΙΒΑ – Γιάννη Κολέση – Αλέκος Τριανταφύλλου για τον τεράστιο κόπο και πολύτιμο χρόνο τους, τον οποίο μου αφιέρωσαν (και αφιερώνουν).

Επίσης την Achaia Clauss Winery για την παραχώρηση των κτιρίων της για την κινηματογράφηση με την αμέριστη βοήθεια της Tonia Rapti και την αντιπροσωπεία της Parker, Parker Pens Hellas για την χορηγία της χρυσής πένας.

Συνεχίστε να δημιουργείτε! Η Τέχνη είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη μας!

Τηλεοπτική σειρά 21 επεισοδίων (2017) (στην φάση των γυρισμάτων)

Ντοκυμανταίρ (θεματικά):
«Τι Διδάσκει η Πάτρα… ή πως μπορείς ν’ αλλάξεις το παρελθόν σου» (visualized arthrogram) – (οπτικοποιημένο αρθρογράφημα)
Achaia Clauss (documentary)