Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

TEUCRIS & ΑΚΙΝΗΤΑ – 11 ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

 1. Δεν είμαι πιο έξυπνος από Εσάς. Ασχολούμαι όμως πολύ με το αντικείμενο των επενδύσεων και έχω πραγματική εμπειρία και γνώση του αντικειμένου.
 2. Δεν θα σας πω τίποτα διαφορετικό απ’ ότι πιστεύω, ανεξαρτήτως αν είναι αρεστό ή όχι.  Δεν πρόκειται να σας πω κάτι το οποίο δεν θα έκανα κι εγώ για μένα.
 3. Δεν θέλω να αποτύχουμε ούτε εσείς ούτε εγώ.
 4. Δεν είμαι μάγος. Γνωρίζετε την ελληνική πραγματικότητα, την γνωρίζω και εγώ. Προσπαθώ αλλά δεν είναι εύκολο να προσπεράσω πάντοτε όλους τους γραφειοκρατικούς σκοπέλους.
 5. Δεν είμαι μεσίτης αλλά πιστεύω πως υπάρχει χώρος για όλους τους αξιόπιστους εμπλεκόμενους στο χώρο των ακινήτων εφόσον εξυπηρετούν τους στόχους μας.
 6. Είμαι και οι ίδιος συν επενδυτής. Αυτό που προτείνω, είναι αυτό που θα έκανα ή μπορεί να προκύψει να κάνουμε μαζί. Δεν είναι δυνατόν να προτείνεις κάτι για το οποίο εσύ ο ίδιος για τον εαυτό σου θα ήσουν επιφυλακτικός.
 7. Πιστεύω στην λογική win-win (κέρδος και για τις δύο πλευρές). Αν μη το άλλο μπορώ να συναρτήσω την αμοιβή μου με το αποτέλεσμα.
 8. Τα Α Κ Ι Ν Η Τ Α είναι η δουλειά μου και περιλαμβάνει την Αξιολόγηση ενός Ακινήτου, την θετική ή αρνητική πρόταση Αξιοποίησής του και τέλος την Υλοποίηση της πρότασης.
 9. Είμαι πολιτικός μηχανικός. Σπούδασα το αντικείμενο και το ζω καθημερινά, γνωρίζω τι σημαίνει πολεοδομία, νομοθεσία, γραφειοκρατία.
 10. Πιστεύω στις επενδύσεις στα ακίνητα.
 11. Έχω εφαρμόσει πρώτα εγώ για τον εαυτό μου στις επιχειρηματικές και επαγγελματικές μου δραστηριότητες αυτά για τα οποία προτίθεμαι να σας συμβουλεύσω. Δεν πειραματίζομαι με εσάς.