Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Σχόλιο περί Υποψηφιότητας

Απόψε 20 Οκτ. 2021 ανακοινώθηκε επισήμως η υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού για την ηγεσία ενός πάλαι ποτέ κραταιού κόμματος. Όλον αυτόν τον καιρό διάβαζα αναλύσεις και προσπάθειες προβλέψεων για το τι θα κάνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Καλά! Γιατί δεν ερωτάγατε τον… Προφήτη;

Δυστυχώς λόγω πολύ μεγάλου φόρτου αυτήν την περίοδο δεν θέλησα να σας το ανακοινώσω και τώρα δεν έχει νόημα ως προφητεία, διότι είναι εκ των υστέρων. Αλλά προ πολλού καιρού κάποια πράγματα ήταν ορατά και θα τολμούσα να ισχυριστώ (πολύ περισσότερα) από τη σημερινή ανακοίνωση.

Η αλήθεια είναι πως το μετάνιωσα που δεν την είχα αναρτήσει αυτή την εξέλιξη κάποιες εβδομάδες νωρίτερα και άφησα τους υπολοίπους να βράζουν στο ζουμί τους.

Τι με έχετε; Ερωτήστε με!

Σημ. Επειδή αυτή η εβδομάδα είναι πολύ… περίεργη (δηλαδή πηγαίνει όσο περισσότερο αρνητικά δύναται) και η επιλογή της σημερινής ημερομηνίας για μία τόσο σημαντική ανακοίνωση ή απόφαση εντελώς ακατάλληλη, δύο τινά μπορεί να προκύψουν:

ένα εκ των δύο είναι για καλό ενώ το έτερο καταστροφικό και αυτό το γράφω… προφητεύοντας και όχι πολιτικά αναλύοντας. Ή το πρόσωπο ή το κίνημα! Για ποίο όμως εκ των δύο θα επέλθει η διάσωση και για ποίο η καταστροφή μου είναι ακόμα απροσδιόριστο! (Λέμε τώρα)…

Ο Προφήτης Teucris προφήτευσε
(Προφητεία #85 της 20-10-2021)

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)