Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Σας Κρούω τον Κώδωνα της Δράσης

Παρ’ όλες τις συνεπείς και άοκνες προσπάθειες των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών να διαλύσουν την οικονομία και να επιτύχουν την φτωχοποίηση και την μιζέρια, ώστε να παραμείνουν εσαεί “εις την εξουσίαν” και παρ’ όλη την εφαρμογή των διεστραμμένων πλάνων εξαπάτησης και χειρισμών η ζωή ακολουθεί άλλες διαδρομές.

Όπως έχω γράψει ενώ προσπαθούν να εφαρμόσουν το δικό τους plan A, η ζωή επειδή εγγενώς είναι δομημένη στο plan B δεν… υπακούει. Η οικονομία είναι όπως τα αγριόχορτα. Όσο και να τα ξεριζώσεις, όσο και να τα ραντίσεις, μόλις εντοπίσουν μία χαραμάδα ξαναφυτρώνουν (και φουντώνουν πάρα πολύ γρήγορα)!

Το πλέον ύπουλο των σχεδίων είναι να πείσουν πως “δεν μπορείς να κάνεις τίποτα” και να διασπείρουν φόβο και ανασφάλεια προς δικό τους όφελος και μόνον.

Επιθυμείτε να περάσετε και δεύτερο καλοκαίρι 2015;
Εγώ όχι πάντως και όποιος έχει διάθεση προχωρά.

Τι κάθεστε λοιπόν; Τι σας εμποδίζει να ανατρέψετε τον Κόσμο σήμερα; (το αγαπημένο μου ρητό-motto, συνεπώς συγχωρέσατε μου την επανάληψή του).

Οι φωτογραφίες είναι από το Ταίναρο (από τις πλέον όμορφες περιοχές του πλανήτη μας) και ένας θαυμάσιος, υπέροχος, μοναδικός επενδυτικός προορισμός!