Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

“Σαν όνειρο σαν ψέμμα”


(“Οδηγός” για κάθε ερωτευμένο για κάθε ευαίσθητη ψυχή).

Με πολύ μεγάλη συγκίνηση σας παρουσιάζω σήμερα 4 Φεβρουαρίου του 2017 το πρώτο μου εκδοτικό έργο. Ομολογώ πως είναι η ημέρα, την οποία περίμενα ολόκληρη μου την ζωή. Μία εντελώς αυτονόητη κίνηση, την οποία “καθυστέρησα” 26 ολόκληρα χρόνια.

Αλλά πέραν της στιγμής αυτής νοιώθω και ένα ρίγος, διότι αποφάσισα αυτό το πρώτο βιβλίο, το οποίο επρόκειτο να εκδοθεί να είναι και κάτι συναισθηματικά εξαιρετικά πολύτιμο και ένα έργο τέχνης ταυτόχρονα. Κυρίως όμως αφορά δύο πρόσωπα, τα οποία εάν δεν υπήρχαν δεν θα υπήρχα και εγώ.

Αφορά τους γονείς μου!

Τον Νώντα και την Ισμήνη. Και αυτό το πρώτο βιβλίο, το οποίο με σεβασμό αφιερώνω στην μνήμη τους είναι το ρωμάντζο 19 ημερών της συνάντησης των δύο τους γραμμένο ιδιοχείρως με πένα από τον πατέρα μου τον Ιούλιο του 1951 στην Αθήνα.

Σκέφτηκα πολύ για αυτή την απόφασή μου, αλλά θεωρώ πως ένα κορυφαίο λογοτεχνικό έργο από κάθε άποψη δεν επιτρέπεται να παραμένει κρυφό. Είμαι σίγουρος πως εάν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί μου θα ενέκριναν πλήρως την απόφασή μου.

Το βιβλίο το υποδέχθηκε με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό η επίσημη αντιπροσωπεία της Parker στην Ελλάδα Stixis Α.Ε., διότι όντως το πρωτότυπο, το οποίο φυσικά έχω στην κατοχή μου είναι γραμμένο με την θρυλική και αγαπημένη πένα του πάτερα μου Parker 51! Ως εκ τούτου προσφέρει ευγενικά την αντίστοιχη επίσης συλλεκτική έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου (Parker 100 Cobalt black ST) ως δώρο κατόπιν κληρώσεως. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν οσονούπω. Συνεπώς αυτόματα με την αγορά δίνετε και τα στοιχεία σας ή όποιου άλλου αγαπημένου σας ανθρώπου επιθυμείτε και αυτόματα συμμετέχετε στην κλήρωση για αυτήν την κορυφαία –κυριολεκτικά- πένα!

Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο και πιο κομψό δώρο από αυτό το βιβλίο συνοδευόμενο ενδεχομένως και με μία πένα Parker (πέραν αυτής, της προσφοράς της αντιπροσωπείας). Μάλιστα είναι τυπωμένο με τέτοιον τρόπο, ώστε να μπορείτε να γράψετε και εσείς την δική σας ιστορία δίπλα και επιπλέον το χαρτί είναι ειδικό ώστε να μπορεί να δεχθεί την γραφή με το μελάνι.

Όλα τα προηγούμενα απαιτούν και την συνοδεία ενός εκλεκτού οίνου! Ο έρωτας αποτελεί ζάλη και ένα ποτήρι κρασί από την αγαπημένη μου Achaia Clauss, η οποία πάντοτε αποτελεί την κύρια πηγή έμπνευσης και καλλιτεχνικής μου δημιουργίας, δημιουργεί το τέλειο σκηνικό για να θυμηθείτε ή να ζήσετε και πάλι τον έρωτά σας ή τον… επόμενο!

Γιατί αυτό το βιβλίο εκπέμπει ένα σπουδαίο μήνυμα:
Η αληθινή Αγάπη είναι υπαρκτή και δεν αποτελεί προνόμιο λίγων, αρκεί να την αναζητήσουμε!

Το βιβλίο για την ώρα θα διατίθεται μόνο από εμένα στην τιμή των 15,00 ευρώ. Εάν πρόκειται για ταχυδρομική αποστολή ως δέμα θα προσθέσετε 1,50 ευρώ. Με τα ΕΛΤΑ η αποστολή δέματος έως 3 κιλά (περίπου 10 βιβλία) κοστίζει 1,50 ευρώ.

Διαστάσεις 21 Χ 29 εκ. (Α4) 102 σελίδες τυπωμένες στην μία όψη, (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για προσωπικές σημειώσεις).