Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Προφητική Ανάλυση: Η.Π.Α. και Ρωσσία – Πόσο Κοντά σε Κρίση;

Πριν από λίγες ημέρες ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών παραχώρησε συνέντευξη στον George Stephanopoulos, Ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφο, ο οποίος ήταν και ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Μπιλ Κλίντον.

Μεταξύ άλλων υπέβαλλε στον Πρόεδρο δύο σημαντικές ερωτήσεις. Η πρώτη αφορούσε τον Major, τον προεδρικό σκύλο! Αυτή η ερώτηση χρονικά υποβλήθηκε μετά από εκείνην, την οποίαν εδώ παρουσιάζω ως δεύτερη. Τι συνέβη με τον Major (το όνομα του πολύ όμορφου σκυλιού); Γελώντας ο Πρόεδρος ανέφερε πως το 85% του προσωπικού τον συμπαθούσε και ο Major μετά από κάποιο δάγκωμα μέλους, το οποίο θα ανήκε προφανώς στο υπόλοιπο 15%, απομακρύνθηκε πλέον από τον Λευκό Οίκο. Αυτή ήταν μία πολύ ευφυής ερώτηση στην οποίαν δόθηκε μία εξ΄ ίσου ευφυής απάντηση.

Η δεύτερη όμως, η οποία χρονικά, όπως προ είπα (έγραψα) προηγήθηκε ήταν ευθεία ερώτηση “καρφί” για τον Πρόεδρο της Ρωσσίας. Και είμαι σίγουρος, πως δεν τη σκέφτηκε ο Στεφανόπουλος την ώρα εκείνη, διότι δεν υπήρξε κανένας αιφνιδιασμός ή συστολή από την πλευρά του Προέδρου των Η.Π.Α.

-“Είναι ο Πρόεδρος της Ρωσσίας (τον ανέφερε ονομαστικά) δολοφόνος;”
-“Ναι είναι!” και συνέχισε ο… Γιώργος:
-“Και ποιο θα είναι το τίμημα;” Και η απάντηση:
_ “Θα το δείτε σύντομα”.

Και συνέχισε στην πορεία πως στον άνθρωπο αυτόν δεν υπάρχει ψυχή. Κατόπιν ακολούθησε ο… Major με το ποσοστό 85%!

Λοιπόν!

Ο Πρόεδρος είναι μία πολύ πονεμένη ψυχή. Έχασε την πρώτη του γυναίκα με την κόρη του ενός έτους σε αυτοκινητικό δυστύχημα το οποίο προκάλεσε ένας μεθυσμένος οδηγός ημι-φορτηγού Τα δύο μικρά του αγόρια επέζησαν με τραυματισμούς (ο ίδιος δεν ήταν στον αυτοκίνητο).

Το ένα από τα άλλα δύο παιδιά πέθανε το 2015 σε ηλικία 46 ετών από ασθένεια, ενώ ήταν γενικός εισαγγελέας της πολιτείας του Delaware.

Ο ίδιος ο Πρόεδρος έχει βιώσει ό,τι χειρότερο μπορεί να νοιώσει ένας άνθρωπος τρεις φορές στη ζωή του (δύο παιδιά με τη μητέρα τους και σύζυγό του) ενώ δέχθηκε μία τεράστια προσβολή και υπέστη και μία ψυχολογική ταλαιπωρία από τον προηγούμενο Πρόεδρο. Και τέλος είναι και 78 ετών!

Ο Πρόεδρος της Ρωσσίας τώρα, δεν θα ήθελα να αναφέρω περισσότερα, αλλά οι κινήσεις του σαφώς ήταν εναντίον του.

Μαντέψτε ΕΣΕΙΣ τώρα εάν ο νυν Προέδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει οποιονδήποτε ενδοιασμό… Θέλετε να σας δώσω ποσοστά; 85% πιθανότητες για πολύ σκληρές αντιδράσεις και αντίποινα. Ο Major (ο σκύλος του) αποκάλυψε συμπωματικά το νούμερο! Ποια θα είναι αυτά; Θα το δούμε, αλλά ξεχάστε το καλό σενάριο.

Σημ. Εφιστώ την προσοχή στα πιθανά απρεπή σχόλια, ενώ το άρθρο είναι… προφητεία, συνεπώς take it or leave it.

Ο Προφήτης Teucris προφήτευσε
(Προφητεία #63 της 19-03-2021)

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)