Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Οι Τυχοδιώκτες

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα σήμερα είναι ένα:
 
Διαθέτει ως τρίτη (!) πολιτική (εγκληματική δηλαδή) δύναμη ένα ναζιστικό κόμμα! Αυτό είναι εντελώς αδιανόητο και ταυτοχρόνως υποδηλωτικό της αθλιότητας και του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, ο οποίος επικρατεί μεγαλειωδώς.
 
Στην (υποτίθεται) χώρα του φωτός με την σπουδαιότερη (κάποτε) ανθρωπιστική φιλοσοφία, η οποία εμφανίστηκε ποτέ στην ανθρωπότητα, υποκείμενα με τον τίτλο του ανθρώπου εμφανίζονται να διαθέτουν έναν τεράστιο αριθμό οπαδών και ψηφοφόρων.
 
Και οι βασικές συζητήσεις αφορούν την γελοία ανάπτυξη και τα μνημόνια ενώ στην Ελλάδα τρέφεται ένα τέρας, για το οποίο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και αποτελεί μεγίστη ύβρη. Διότι το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οικονομικό. Είναι η διαφθορά του μυαλού, του ήθους και της παιδείας, τα οποία ενισχύονται από κάθε είδους πολιτικούς τυχοδιώκτες και απατεώνες.
 
Οι ευθύνες των κυβερνήσεων, οι οποίες επέτρεψαν αυτήν την εξέλιξη είναι τεράστιες.
 
Κι όμως αυτό είναι σαν να μην υπάρχει. Σαν να έχει ξεχαστεί να αποτελεί μία φυσιολογική αλλά κρυφή πραγματικότητα για την οποία κανένας δεν θέλει να ομιλεί.
 
Γιατί;
 
Σημ. Οποιοσδήποτε έστω και συμπαθών ή αδιάφορος ενός ναζιστικού εγκληματικού οργανισμού, τον οποίο δεν έχω εντοπίσει ΑΠΑΙΤΩ να αυτό-διαγραφεί άμεσα από την λίστα “φίλων” μου.