Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Μπαμπάδες και Κόρες – Δοκιμαστικό #01/2020

Μπαμπάδες και Κόρες
(©2020 Teucris)

Παρακάτω θα παρακολουθήσετε ένα ολιγόλεπτο δοκιμαστικό επεισόδιο της σειράς μου, η οποία ονομάζεται “Μπαμπάδες και Κόρες”, με την οποίαν ασχολούμαι το τελευταίο διάστημα.

Μία διαχρονική και πανίσχυρη σχέση… όπου για τους μπαμπάδες οι κόρες είναι ακόμα παιδιά και οι μπαμπάδες προσπαθούν να παρακολουθήσουν και να αποδεχτούν την ωριμότητα του παιδιού τους. Και σε αυτή την αναζήτηση διάφορα θέματα προκύπτουν, τα οποία πρέπει να διευθετηθούν. Η αγάπη είναι δεδομένη, τα προβλήματα όμως και οι εντάσεις δε λείπουν.

Αυτά ακριβώς τα τόσο γνωστά και όμορφα θέματα θα διερευνήσουμε με χιούμορ, ώστε να δώσουμε και τη δική μας εκδοχή και ίσως να ενισχύσουμε και να βοηθήσουμε στο σκεπτικό της αλληλοκατανόησης και της αρμονικής συνεργασίας μεταξύ των γενεών.

Στο συγκεκριμένο δοκιμαστικό επεισόδιο δόθηκε έμφαση στην κινηματογράφηση της κόρης (πολύ λογικό μου φαίνεται αυτό).
Η σειρά είναι απλή και επιπλέον ανοιχτή. Οι κόρες έχουν φίλες, φίλους, οι πατεράδες το ίδιο και μαζί ένας κοινωνικός περίγυρος, στον οποίον όλες και όλοι μπορεί να έχουν το ρόλο τους. Συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στη σειρά, κάθε φύλου και ηλικίας, είναι ευπρόσδεκτοι (στείλτε μου προσωπικό μήνυμα). Επίσης δεκτή κάθε πρόταση όσον αφορά τη θεματολογία σχετικά με τα ζητήματα της σχέσης μπαμπά και κόρης.

Η ιδέα, το σκεπτικό της σειράς, τα σενάρια και η σκηνοθεσία είναι δικά μου, συνεπώς οποιοδήποτε σχόλιο θετικό ή αρνητικό στα προηγούμενα θέματα αφορά εμένα. Οι φίλοι ερασιτέχνες (εραστές της τέχνης) ηθοποιοί είναι υπεύθυνοι μόνο για το πρόσωπό τους και τίποτα άλλο. Συνεπώς όλο το κρίμα ας είναι στο λαιμό μου.

Παρακολουθήστε, αξιολογήστε και εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε! Αλλά κυρίως χαμογελάστε!

Δοκιμαστικό #01/2020

Στο πρώτο δοκιμαστικό θα παρακολουθήσουμε τις ανησυχίες του μπαμπά, όταν η κόρη του βγαίνει έξω με τη φίλη της… ή μήπως όχι; Στο πρώτο ζευγάρι μπαμπά και κόρης, αποφάσισα να υποδυθώ εγώ τον μπαμπά, για να δώσω το στίγμα της σειράς. Μαζί μου, η Αφροδίτη Αγαπητού, την οποίαν ευχαριστώ που με ανέχεται σαν… μπαμπά της.

Για τους παραπάνω λόγους σας παρακαλώ να συγχωρήσετε τις πιθανές ατέλειες, μην πυροβολείτε τον πιανίστα, τη μουσική ακούστε! Και φυσικά, μην ακούσω αρνητική κουβέντα για την “κόρη” μου, διότι θα ξυπνήσει ο “μπαμπάς” μέσα μου και χαθήκατε!

Παραγωγή/Production ©2020 Τεύκρος Σακελλαρόπουλος (Teucris)

Σημ. Θα μου δίνατε μεγάλη χαρά εάν το κοινοποιούσατε. Σας ευχαριστώ θερμά! Τ.