Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Με μία Μεγαλειώδη Συγκέντρωση έκλεισε την Προεκλογική του Εκστρατεία στην Πλατεία Εγκεφάλου ο Τεύκρος

Είχαν συγκεντρωθεί όλα τα συμπλέγματα, οι φοβίες του, οι ελπίδες του, οι φιλοδοξίες του, οι κακές του συνήθειες, τα υπολείμματα του παρελθόντος, οι κυρίαρχοι του παρόντος και οι αβεβαιότητες του μέλλοντος.

Σε αυτήν την τελευταία συγκέντρωση πριν τις αποφασιστικές εκλογές ο Τεύκρος παρουσίασε λεπτομερώς το πρόγραμμά του, ενώ όλες οι προηγούμενες οντότητες ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα ή αποδοκίμαζαν τις προθέσεις του. Υπό αυτήν την έννοια αυτή η προεκλογική συγκέντρωση ήταν διαφορετική αφού το πλήθος των παρευρισκομένων εξέφραζε ΚΑΙ το ίδιο τη γνώμη του.

Σημαντικότατη η παρουσία των προκαταλήψεων ενώ αίσθηση προκάλεσαν οι επίκτητες γνώσεις. Μία ομάδα από τους ακραίους χώρους της ακρο-αναβλητικότητας και της ακρο-αναποφασιστικότητας στις παρυφές της συγκέντρωσης δημιούργησε μικρο-φασαρίες ρίχνοντας μάλιστα βόμβες αμφιβολιών αλλά και επαναφέροντας από τους κάδους σκουπιδιών κακές αναμνήσεις στην επιφάνεια.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης-συγκέντρωσης η Πλατεία Εγκεφάλου ήταν γεμάτη με κατεστραμμένα εγκεφαλικά κύτταρα του Τεύκρου ενώ κάποια άλλα υγιή είχαν χάσει το δρόμο τους και περιπλανιούνταν στις παράπλευρες οδούς της Σκέψης, της Παράνοιας και του Αντιλόγου.

Ο ίδιος ο Τεύκρος εγκαταλείποντας τον εξώστη του μεγαλοπρεπούς κτιρίου απ΄ όπου εξεφώνησε το λόγο του, σε μία σπάνια στιγμή αυτογνωσίας σκέφτηκε πως τελικά δεν ήταν αυτός εκείνος, ο οποίος καθοδηγούσε το πλήθος αλλά το πλήθος εκείνον.

Και επειδή ένας είναι πλήθος συνειδητοποίησε πως ΚΑΙ ο ίδιος στον εξώστη, αλλά ΚΑΙ οι συγκεντρωμένοι επί της Πλατείας ήταν ο ίδιος ο εαυτός του.

Αναγκαστική Σημ.: Οποιαδήποτε παρανόηση του κειμένου και ερμηνεία του υπό το πρίσμα κομματικής χροιάς σημαίνει απλά πως ΔΕΝ το κατανοήσατε.