Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

“Μεταφυσικός” Νετανιάχου

Πολλές αναλύσεις διαβάζω για τις εξελίξεις στο Ισραήλ και δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα επ΄ αυτών. Ως… Προφήτης όμως (τόσα χρόνια ξόδεψα στις ερήμους της Μέσης Ανατολής) οφείλω να σημειώσω την… προφητική διάσταση αυτής της ανατροπής.

Λοιπόν, μετά τον Νετανιάχου, ο οποίος παρέμεινε Πρωθυπουργός του Ισραήλ 12 συναπτά έτη να περιμένετε πως αρχίζει να τρίζει η καρέκλα και άλλων αρχηγών κρατών με ανάλογης διάρκειας παραμονή στην εξουσία (με όποιον τρόπο).

Η γειτονιά μας έχει αρκετούς, ανεξαρτήτως μορφής ή τρόπου εκλογής ή ανάληψης αυτής. Απλώς έχουν παραμείνει μεγάλο χρονικό διάστημα στη θέση τους.

Κάποιος αόρατος συνδετικός ιστός υπάρχει και αυτός φαίνεται να σπάει δημιουργώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις. Αλλά μην σκέφτεστε τίποτα περισσότερο. Μια μικρή προφητειούλα είναι αυτή…

Ο Προφήτης Teucris προφήτευσε
(Προφητεία #71 της 03-06-2021)

Σημ.: Ωστόσο οφείλω να αποδώσω τα σωστά credits, εκεί όπου ανήκουν, διότι ο Jean Cohen, όταν ο Νετανιάχου είχε εξομαλύνει τις σχέσεις του Ισραήλ με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε video του είχε προβλέψει την πτώση του, ανεξαρτήτως των δεδομένων σημερινών συνθηκών.