Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Μάθετε να Μαγειρεύετε Κοτόπουλο!

Όλο και συχνότερα συναντώ ανθρώπους γύρω στα 50, οι οποίοι το μόνο, το οποίο σκέπτονται είναι η σύνταξη· και ολόκληρο το σκεπτικό της ζωής τους περιστρέφεται γύρω από αυτήν την f@cking σύνταξη· και μία ολόκληρη χώρα κυριαρχείται σχεδόν από δύο λέξεις εκ των οποίων η μία είναι “οι συντάξεις”… (η άλλη είναι “οι μισθοί” και οσονούπω τα επιδόματα εξευτελισμού κοινώς… κοινωνικά βοηθήματα).

Όλα τα προηγούμενα συμπυκνώνονται στην λέξη: “Γήρας”. Μία χώρα γερασμένη στο μυαλό και την νοοτροπία. Ακόμα και οι των 40…

Γι’ αυτό μάθετε να μαγειρεύετε… κοτόπουλο!

Ένας από τους πλέον αποτυχημένους σε ό,τι έκανε στη ζωή του μέχρι τα 65 αποφάσισε πως δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει από το να αυτοκτονήσει. Αλλά προηγουμένως εκεί που καθόταν κάτω από ένα δένδρο σκεπτόμενος τον τρόπο να περάσει στο επέκεινα σκέφτηκε πως υπήρχαν αρκετά πράγματα στη ζωή του, τα οποία ΔΕΝ είχε κάνει και πως γνώριζε τουλάχιστον ένα καλύτερα από τους άλλους.

Αυτό ήταν πως να μαγειρεύει θαυμάσια.. κοτόπουλο!

Τότε δανείστηκε άλλα 87 δολάρια (με εγγύηση τα γελοία κυβερνητικά 107) και άρχισε να μαγειρεύει και να πουλά, αρχικά στους γείτονές του το δημιούργημά του.

Όλα αυτά σε μία ασήμαντη πόλη στο Κεντάκυ.

Σωστά μαντέψατε! Ο Colonel Sanders ήταν, ο ιδρυτής των Kentucky Fried Chicken (KFC).

Καλημέρα σας και απευθύνομαι κυρίως σε εσάς, ΝΕΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 55!

Σημ. 1: Και ο Μιγκέλ ντε Θερβάντες μετά τα 56 δημιούργησε το αριστούργημά του και έχω γράψει και στο παρελθόν συγκεκριμένα στα γενέθλιά μου στις 12 Ιουλίου του 2016 το ανάλογο μανιφέστο.

Σημ. 2: Εντάξει μπορεί να είναι και… γεμιστά!

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)