Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Κι Αν ο COVID-19… Επιστρέψει;

Στην πραγματικότητα ποτέ δεν έφυγε. Πού θα βρει εξ΄ άλλου καλύτερα; Αλλά δεν εννοώ αυτό. Εννοώ μην επιστρέψει το lockdown! Διότι εκεί είναι το ζητούμενο. Οι απαγορεύσεις, οι περιορισμοί και όλα τα συνεπακόλουθα. Και εάν στις αρχές του 2020 αυτό ήταν επιστημονική φαντασία, σήμερα είναι πραγματικότητα.

Και το ερώτημα:

Ποια η προετοιμασία της επιχείρησης σου (αλλά και της προσωπικής σου ψυχολογίας) σε αυτό το ενδεχόμενο; Και ποια τα εναλλακτικά σενάρια; Δεν πρόκειται περί κινδυνολογίας (ούτε κατά διάνοια), αλλά υπάρχει και αυτή η πιθανότητα.

Επίσης τι θα συμβεί, εάν ξαφνικά εξαφανιστεί; Θα είναι όλα όπως προηγουμένως ή οι νέες συνήθειες θα επικρατήσουν; Άρα εξετάζουμε ΚΑΙ αυτή την εκδοχή.

Στις αρχές Μαρτίου ή κάπου εκεί περίπου είχα γράψει πως για τουλάχιστον 18-24 μήνες ο COVID-19 θα είναι ανάμεσά μας. Αυτή μου η εκτίμηση (δεν είναι προφανώς μόνο δική μου) φαίνεται πως θα επαληθευθεί.

Τι κάνουμε λοιπόν; Ιδού η απορία…

Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να ανατρέψεις τον κόσμο και δεν το κάνεις, δεν σου φταίει ο… Κόσμος! Εσύ φταις. Το ζήτημα είναι μην αυτο-ανατραπεί και δεις τα επάνω – κάτω· ή για άλλους τα κάτω… επάνω!

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)