Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Θεότρελοι – Θεόστραβοι!

Και τώρα ένα χιουμοριστικό – προσωπικό (αλλά και εντελώς αληθινό) Quiz!
Τι… κοινό έχω με τον… Johnny Depp (Τζόννυ Ντεπ); Δεν αναφέρομαι φυσικά στην… εμφάνιση!

——————–

Εάν μου έλεγαν ποιά συμβουλή θα θέλατε να παρέχετε ως την πλέον πολύτιμη και μετά να γίνετε… “ατμός” θα σας έλεγα μόνον μία:

Κάνετε Κάτι (συμπεριλαμβανομένου χιούμορ)!
Do Something (humor included)!

Χθες επειδή δυσκολευόμουν να διαβάσω κάποια μικρά γράμματα συνειδητοποίησα πως λειτουργώ ουσιαστικά μόνο με το ένα μάτι μου (το δεξί). Το άλλο (το αριστερό) είναι απλά βοηθητικό αλλά με καθαρή όραση, εννοώ βεβαίως φορώντας γυαλιά, άλλωστε ζω στην fuzzy reality (ασαφή πραγματικότητα)! Ωστόσο μετά θυμήθηκα πως η Σύλβια Κρίστελ (η γνωστή άτυχη Εμμανουέλα -και θα γράψω σχετικά κάποια στιγμή γι’ αυτήν την ωραία μα θλιβερή γυναίκα) είχε το ένα μάτι της γυάλινο. Δεν μπόρεσα να εντοπίσω στοιχεία αλλά εντόπισα το δημοσίευμα της New York Daily News, όπου ο Johnny Depp δηλώνει πως έχει παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου (και είμαστε παρά έναν μήνα σχεδόν συνομήλικοι -1963-)!

Επειδή μου αρέσει πολύ και το “παιγνίδι” σκέφτηκα να το κουίζ-οποιήσω! Τα σχόλιά σας είναι πολύ ωραία και χαίρομαι ιδιαιτέρως όταν το χιούμορ αποτελεί οπωσδήποτε τον κοινό μας τόπο!
Μετά όμως μου επισημάνατε και τον… “Ψαλιδοχέρη”! Η αλήθεια είναι πως δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό αυτό! Εμ, έλα ντε όμως που όταν “κάνεις κάτι στη ζωή και με χιούμορ” θα σε οδηγήσει και σε άλλα ανύποπτα μονοπάτια!

Λοιπόν με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της ταινίας των “3 Μοιρών” ετοιμάζω μία σειρά αναμνηστικών συμβόλων, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν! Ένα από αυτά είναι το ψαλίδι της Ατρόπου, η οποία έκοβε το νήμα, της ζωής!

Ο άνθρωπος, ο οποίος ήθελε να αλλάξει τη μοίρα του στην ταινία (την άλλαξε και πως; -αααα δείτε την ταινία!!!) ο Σμυρλης Μιχαλης, ως εξαίρετος καλλιτέχνης-δημιουργός σχεδίασε και κατασκεύασε τα αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν και τώρα σας παρουσιάζω το ψαλίδι, το οποίο με τις υπογραφές μας θα διαθέσουμε.

Δεν είμαστε διάσημοι, ούτε επηρμένοι, ούτε καν γνωρίζουμε εάν τα έργα μας θα έχουν αποδοχή. Ίσως να αποτελεί όμως ένα ενδιαφέρον αντικείμενο και μέσω αυτού να… αλλάξει κάποια/οιος τη μοίρα του! (Όσες/όσοι διαθέτετε καταστήματα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου και να τα εντάξετε στη συλλογή σας).

Αυτά συνέβησαν χθες το απόγευμα στο μισοσκόταδο του δωματίου μου, δυσκολευόμενος να διαβάσω ένα άρθρο στην οθόνη του τηλεφώνου μου και ενθυμούμενος πως δεν βλέπω και πολύ καλά! Μετά όλα τα υπόλοιπα!

Λοιπόν! Είμαστε θεότρελοι – Θεόστραβοι! Αυτό μας ενώνει όντως με τον Johnny Depp (και από σήμερα και τα… ψαλίδια)!!!

Και τώρα ένα χιουμοριστικό – προσωπικό (αλλά και εντελώς αληθινό) Quiz!Τι… κοινό έχω με τον… Johnny Depp (Τζόννυ Ντεπ); Δεν αναφέρομαι φυσικά στην… εμφάνιση! Αύριο η απάντηση! Καλό σας βράδυ!

Δημοσιεύτηκε από Τεύκρος Σακελλαρόπουλος στις Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Θεότρελοι – Θεόστραβοι!Εάν μου έλεγαν ποιά συμβουλή θα θέλατε να παρέχετε ως την πλέον πολύτιμη και μετά να γίνετε… …

Δημοσιεύτηκε από Τεύκρος Σακελλαρόπουλος στις Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)