Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Η Ολλανδή Δημοσιογράφος

Σκέφτηκα εάν θα ήθελα να σχολιάσω το γεγονός με την Ολλανδή δημοσιογράφο, αλλά με όσα διαβάζω αποφάσισα να το κάνω, απενεργοποιώντας όμως τα σχόλια, διότι δεν χρειάζεται να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο.

Η Ολλανδή δημοσιογράφος είναι κατά τη γνώμη μου μία πολύ κακή επαγγελματίας και η ερώτηση τέθηκε ως δήλωση και όχι ως ερώτηση. Θα μπορούσε με διαφορετική σύνταξη να είναι εξαιρετικά αιχμηρή και αποτελεσματική· μάλλον συμπλεγματική είναι κι έγινε και trash γνωστή. Η αντίδραση του Έλληνα Πρωθυπουργού εντελώς απογοητευτική. Προσβλήθηκε… από τι; Με ελάχιστη δόση χιούμορ (εάν είχε) θα την είχε εξοντώσει πλήρως, ενώ τώρα της έδωσε αξία και ο ίδιος έδειξε πολύ λίγος.

Αυτό, το οποίο δεν σχολιάστηκε ήταν η αντίδραση του Ολλανδού Πρωθυπουργού, ο οποίος όφειλε αν μη τι άλλο να αντιδράσει είτε με χιούμορ είτε με κάποιον άλλο τρόπο. Αλλά έμεινε παγερά στήλη Ολλανδικού κυτίου γάλακτος εβαπορέ.

Θυμίζω με την ευκαιρία πως ένας άλλος ευφυέστερος και σοβαρός δημοσιογράφος στην Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου μεταξύ του πρώην Προέδρου των Η.Π.Α. Ντόναλντ Τράμπ και του προηγούμενου Έλληνα Πρωθυπουργού έθεσε ένα πολύ δυσάρεστο για τον δεύτερο ερώτημα: του υπενθύμισε τι έλεγε για τον Τραμπ πρωτού ο τελευταίος εκλεγεί Πρόεδρος της υπερ-δύναμης. Ο Τράμπ βεβαίως ενώ ξαφνιάστηκε προσπάθησε να βγάλει τον Έλληνα Πρωθυπουργό από την εξαιρετικά άβολη θέση με κάποια δόση χιούμορ, το οποίο όμως ο τελευταίος όχι μόνον δεν εκμεταλλεύτηκε, αλλά συνέχισε με μία απάντηση μπαρουφολογία άνευ προηγουμένου.

Οι εκφράσεις του Προέδρου Τραμπ κατά τη διάρκεια της απάντησης του τέως Έλληνα Πρωθυπουργού δεν χρειάζονται επιστημονική μελέτη να αναλυθούν. Στα διαμερίσματα στη συνέχεια ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. θα ομιλούσε την… Γαλλικήν!

Καληνύχτα Ελλάς!

 

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)