Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Επενδύοντας στο Μεσαίωνα

Με εμφανείς πλέον διεθνώς τις τάσεις επιστροφής στο Μεσαίωνα και τις αντιλήψεις του, οι οικονομικές αναλύσεις και όλα όσα διαβάζετε ουσιαστικά ανήκουν στο  παρελθόν. Όλες αυτές οι κοινοτυπίες, οι οποίες διαδίδονται είτε από τα ειδησεογραφικά-ενημερωτικά μέσα είτε από τα κοινωνικά δίκτυα μόνο να σε αποπροσανατολίσουν δύνανται.

Μην ξεχνάτε πως οι λεγόμενοι “Αραβικοί” αριθμοί (στην πραγματικότητα όμως Ινδικοί), απαγορεύτηκαν στη Φλωρεντία το 1299 -περίοδος Μεσαίωνα- και τούτο διότι εύκολα μπορούσαν να παραποιηθούν (το “7” χωρίς τη μεσαία παύλα με το “1”, το “6” με το “0”), ό,τι ακριβώς συμβαίνει και σήμερα.

Επενδύστε (και σκεφτείτε) σε αυτό, το οποίο αποτελεί το μέλλον:

Στα ιπτάμενα σκουπόξυλα και ακόμα καλύτερα στα ιπτάμενα χαλιά (περισσότερο άνετα), στα μαγικά μαντζούνια, στα τσουκάλια επάνω στη φωτιά, στους δρυΐδες, στα νύχια νυχτερίδας και τις μαγικές συνταγές φίλτρων κάθε είδους, κυρίως όμως στα ερωτικά φίλτρα! Τα της αθανασίας δεν τα προτείνω, εκτός εάν συνοδεύονται και από ελιξίρια νεότητας. Μην υποτιμάτε εν τω μεταξύ και τα μαγικά λυχνάρια με το περιεχόμενό τους, πολλά διαθέτουν από ένα τζίνι έτοιμο να ικανοποιήσει και τις πλέον τρελές επιθυμίες σας! Τα τζίνι επιπροσθέτως διατίθενται και σε συσκευασίες μαγικών δακτυλιδιών!

Για τους προχωρημένους ή τους κατέχοντες εξουσία ενδιαφέρουσες επιλογές είναι τα όργανα των βασανιστηρίων, όπως ο τροχός (όχι της… τύχης)! Εντελώς κατάλληλα εργαλεία προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε όσες και όσους διατείνονται πως η Γη είναι στρογγυλή και πώς περιστρέφεται και γύρω από τον εαυτόν της αλλά και γύρω από την Ήλιο! Τους ασεβείς! Εδώ λαμπρό το πεδίο!

Αλλά όχι! Μη! Προσθέστε τη μαγεία και το απρόβλεπτο, αξιοποιείστε το αδιανόητο και καταστήστε το αδύνατον εφικτό.

Μην πλανάσθε! Το μέλλον είναι εδώ! Η Μάτζικα Ντε Σπελ (Magica De Spell) σας το επιβεβαιώνει!

Ο Προφήτης Teucris εγκρίνει και επαυξάνει!
(Προφητεία #103 της 29-07-2022)