Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Εκλογές το 2024 στις Η.Π.Α.

Ας υποθέσουμε πως οριστικοποιούνται τα αποτελέσματα, όπως έχουν ανακοινωθεί και δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο. Η μεταβίβαση της εξουσίας τότε θα γίνει σε κάθε περίπτωση και μην αμφιβάλλετε καθόλου γι΄ αυτό. Τι θα κάνει όμως στη συνέχεια ο νυν Πρόεδρος;

Μάλλον το ερώτημα θα το θέσω διαφορετικά: Πόσα κόμματα θα υπάρχουν στις εκλογές του 2024; Τρία, το Δημοκρατικό, το Ρεπουμπλικανικό και το κόμμα του νυν Προέδρου! Με την προϋπόθεση πως δεν θα συμβεί κάτι εκτός ανθρωπίνων προβλέψεων και δεν μεταβληθεί ουσιωδώς (μειωθεί) η περιουσία του νυν Προέδρου θα δούμε ένα περίεργο φαινόμενο, όπου κανένας υποψήφιος δεν θα καταφέρει να συγκεντρώσει την πλειοψηφία των εκλεκτόρων.

Αυτό βεβαίως στην περίπτωση, όπου ο νυν Πρόεδρος δεν είναι υποψήφιος με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, κάτι, το οποίο, κατά τη γνώμη μου ήδη το σκέφτεται ως ενδεχόμενο. Προκειμένου λοιπόν να αποφύγει επιπλοκές δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αποδεχθεί το αποτέλεσμα και αναλόγως θα πράξει. Η κακή εκδοχή είναι να έλθει σε διχαστική αντιπαράθεση με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, κάτι το οποίο δεν θα του το… συνιστούσα! (Χα!)

Το σίγουρο είναι πως θα κινηθεί με ταχύτατους ρυθμούς να αυξήσει την περιουσία του. Συνεπώς οι έχοντες καλές επιχειρηματικές ιδέες… σπεύσατε πάραυτα! Το νέο… El Donaldo!

Σημ. Η περίπτωση αυτή προβλέπεται από το Αμερικανικό Σύνταγμα και υπάρχει τρόπος εκλογής Προέδρου και δεν καταλήγει σε αδιέξοδο.

Α! Ξέχασα! Αποδοχή ήττας ίσον νέο χρίσμα οριστικά… γιόκ. Γνωρίζει τι κάνει…

Ο Προφήτης Teucris προφήτευσε
(Προφητεία #46 της 13-11-2020)

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)