Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Εκκρεμότητες Άρθρων και Σχολίων (12-01-2020)

‘Όπως σας είχα αναγγείλει επρόκειτο να σχολιάσω πολλά ζητήματα από την καθόλου πλουσία και μάλλον άχαρη ειδησεογραφία. Οι συνθήκες όμως από πλευράς χρόνου δεν μου το επέτρεψαν. Το βασικό ζήτημα διεθνώς είναι η πολύ βαρετή και άχαρη διεκπεραιωτή πραγματικότητα (μαζί και αφόρητα καταπιεστική). Όπως έγραψα και στο προηγούμενο άρθρο μου πρόκειται για ένα εξαιρετικά κακόγουστο Reality Show καναλιού 25ης κατηγορίας.

Όταν λοιπόν οι συνθήκες είναι βαρετές τις κάνεις; Δρας! Όχι όμως με τον συνήθη τρόπο. Ούτε και σκέφτεσαι με τα δεδομένα Μεξικάνου, ο οποίος κοιμάται κάτω από τον μεσημεριανό ήλιο (δεν έχω τίποτα με τους Μεξικάνους, την εικόνα από τον Λούκι Λουκ έχω στο μυαλό μου).

Αυτό αφορά και τα πολιτικά ζητήματα αλλά και τα οικονομικά. Και τα επενδυτικά. Ελπίζω μέσα σε όλα να δούμε και αυτά τα ζητήματα και πώς θα αναταράξουμε τα νερά (μην ανησυχείτε δεν ετοιμάζω επανάσταση, αν και πολύ θα το ήθελα). Κυρίως θα ήθελα σε πρώτη φάση (η… επανάσταση έπεται) να εστιάσω στη μεθοδολογία των ασφαλέστερων (εάν είναι δυνατόν) επενδύσεων. Και με ποια κριτήρια. Θα δείτε έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Και θα διαπιστώστε πως η Ελλάδα, σύμφωνα με το ανατρεπτικό σκεπτικό του επερχόμενου άρθρου φαίνεται να είναι η καλύτερη χώρα από επενδυτικής απόψεως διεθνώς! Και το γνωρίζετε αυτό από τις επιλογές σας πάρα πολλοί, δεν πρόκειται να γράψω κάτι καινούργιο, αλλά έχει ενδιαφέρον το πώς προκύπτει! Κι εγώ έμεινα έκπληκτος με αυτό το συμπέρασμα αλλά είναι όντως αισιόδοξο!

Να σας κρατώ σε αγωνία τώρα!

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)