Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Εάν ήταν η Μαφία…

Έχετε σκεφτεί εάν η Μαφία λάμβανε την άδεια από το Ιταλικό ανώτατο δικαστήριο και μετασχηματιζόταν σε πολιτικό κόμμα τι θα συνέβαινε; Ιδίως εάν η Ιταλία εισερχόταν σε μία περίοδο μνημονίων και βαθιάς οικονομικής ύφεσης. Λοιπόν η μαφία θα ήταν τρίτη σε αριθμό ψήφων!

Αυτό τώρα τι σημαίνει; Πως η μαφία δεν είναι δολοφονική οργάνωση; Ή πως επειδή με τον τρόπο της έπεισε μερικά εκατομμύρια Ιταλούς να την ψηφίσουν δεν είναι μαφία;

Μην ξεχνάτε πως οι λαοί σφάλλουν και μάλιστα σε φοβερό βαθμό. Το Χιτλερικό, ναζιστικό κόμμα επονομαζόταν Εθνικό-Εργατικό-Σοσιαλιστικό κόμμα (αργότερα αφαιρέθηκε το πολύ… λαϊκό “εργατικό” και απέμεινε το Εθνικό-Σοσιαλιστικό) με… εκλογές ανήλθε στην εξουσία. Και 12 χρόνια μετά παρέδωσε μία κατεστραμμένη Γερμανία σημαδεμένη εσαεί για τα φοβερά της εγκλήματα.

Ποιος τώρα, η πατρίδα του Γουτεμβέργιου, του Γκαίτε, του Σίλερ και του Μπετόβεν.

Η μαφία σύμφωνα με την προηγούμενη λογική θα εθεωρείτο “πολιτικό κόμμα” και επειδή θα ήταν στην Ιταλική βουλή θα “εξαγνιζόταν” και θα διαγράφονταν όλα τα εγκλήματά της!
Παρατηρώ μία αντίστοιχη “λογική” αποδοχής του τρίτου “κόμματος”, η οποία θεωρεί το ναζιστικό δολοφονικό στοιχείο ως πολιτικό σχηματισμό.

Και ερωτώ:

Εάν στις επόμενες εκλογές δεν επιτευχθεί αυτοδυναμία του νυν πρώτου κόμματος ή είναι δεύτερο θα ήταν αποδεκτό να σχηματισθεί κοινή κυβέρνηση με το… τρίτο πολιτικό “κόμμα” της βουλής;

Αυτό θα πρέπει να το απαντήσετε από τώρα διότι αν ο νυν ψεκασμένος τείνει και προς το γελοίο δεν συμβαίνει καθόλου το ίδιο σε αυτήν την περίπτωση. Διότι εάν δεν το έχετε αντιληφθεί αυτό είναι το προσωπικό πλάνο του “αριστερού” αρχηγού και νυν πρωθυπουργού και μην βιαστείτε να με κρίνετε (εξ’ άλλου δική μου άποψη είναι).

Και η Ελλάς θα αποκτήσει το παγκόσμιο και αποκλειστικό προνόμιο να κυβερνάται από έναν συνδυασμό ολοκληρωτικών – δολοφονικών καθεστώτων (ό,τι χειρότερο στην παγκόσμιο ιστορία).

Ποια, η πατρίδα του Σωκράτη, του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη και η χώρα, η οποία υπέστη τα μύρια όσα από την ναζιστική κατοχή.

Και φυσικά επειδή θα ερωτηθώ γιατί επιτρέπουμε και σε κάποιο επόμενο μικρό κόμμα του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού, το οποίο βαρύνεται με επίσης απίστευτα εγκλήματα να υπάρχει τι θα πρέπει να απαντήσω;

Θα σας το θέσω ευθαρσώς.

Εάν οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούν να διακρίνουν καλύτερες λύσεις από τα δύο ολοκληρωτικά –πλήρως αποτυχημένα- μοντέλα διακυβέρνησης και δεν μπορούν να ασκήσουν πιέσεις για την διατήρηση της δημοκρατίας, η οποία γεννήθηκε στον τόπο μας, τότε θα επισφραγισθεί με τον επισημότερο τρόπο η απόλυτη ηθική χρεοκοπία του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα ούτε επιχείρημα. Υπάρχει μόνο η πρόοδος και η πορεία προς το φως και το γνήσιο Ελληνικό Πνεύμα. Όλα τα άλλα είναι δρόμοι καταστροφής.

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)