Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Αληθινή Ανάπτυξη Είναι η Παιδεία

Αύριο ξεκινά η νέα σχολική χρονιά. Εάν οι “πολιτικοί” γνώριζαν και πίστευαν πραγματικά στο μέλλον, τότε το σημαντικότερο λειτούργημα της κοινωνίας θα έπρεπε να ήταν αυτό των εκπαιδευτικών. Πρώτα οι νηπιαγωγοί – δάσκαλοι, λόγω τού ότι αυτοί διαμορφώνουν αρχικά τα παιδιά (νομίζω) σε πολύ μεγάλο βαθμό και κατόπιν οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Κι όμως παραμένουν σε πολλές, ακόμα και τις λεγόμενες προηγμένες κοινωνίες, κακοπληρωμένοι και παραπεταμένοι από το ίδιο το σύστημα. Συνεχίστε να ζητιανεύετε τα ψωρο-δολάρια των “επενδυτών” του εξωτερικού, διαλύστε την παιδεία και σύντομα μία γενιά νεο-σκλάβων θα δημιουργηθεί…

Τέλος πάντων να μην χαλάω την παραμονή μιας τόσο σημαντικής ημέρας, όπως η αυριανή. Κάθε παιδί αύριο έχει την ευκαιρία να ανοίξει έναν νέο Κόσμο με τα μάτια του. Βοηθήστε το αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι να είναι ο πιο δημιουργικός.

Και το καλύτερο τραγούδι για απόψε είναι η θαυμάσια μελωδία της Ορχήστρας της Απεριόριστης Αγάπης (Love Unlimited Orchestra), People Of Tomorrow Are Children Of Today (Οι Άνθρωποι του Αύριο είναι τα Παιδιά του Σήμερα)!

Μία Δημιουργική και Ευχάριστη Σχολική Χρονιά!

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)